Az áraink és készletünk tájékoztató jellegű, a beszállítói bizonytalanságok miatt. Megrendelés előtt kérjen ajánlatot!

Céljaink megvalósítása érdekében kialakítottuk minőségpolitikai irányelveinket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és potenciális partnereink igényét maradéktalanul kielégítsük. A minőségpolitikai irányelveket úgy alakítottuk ki, hogy azok a partnereinkkel való hosszútávú kapcsolat alapját képezzék és annak meghatározó elemei legyenek. A partnerekkel való kapcsolat egyaránt érinti vevőinket és beszállítóinkat is. Minőségpolitikánk fontos eleme, hogy cégünk valamennyi munkatársa azonosulni tudjon és azonosuljon a minőségpolitikai követelményekkel, elvárásokkal és azok tartalmával – és nem utolsósorban tevékenységük során azokat maradéktalanul alkalmazza is.

A minőségpolitika tartalma: 

  • megbízhatóság, gyorsaság
  • kiszámíthatóság
  • garancia
  • minőség és a minőség iránti elkötelezettség
  • megújulás iránti elkötelezettség

Feladatunk a magyar egészségügyi alapellátás igényeinek magas színvonalú kielégítése egyre bővülő termék- struktúrával. Az irányelvekben kifejtettek kell, hogy biztosítsák cégünk számára gazdasági eredményeink tartós javulását, erőforrásaink javítását, piaci pozíciónk erősítését. Ennek eredménye lehet, hogy a piacon elismert és minőséget nyújtó cégként ismerjék el cégünket. Fontosnak tartjuk az ISO követelményeinek megtartását. Céljaink között szerepel a minőségbiztosítás rendszerének folyamatos javítása. A hatékonyság érdekében cégünk megköveteli, hogy minden munkatársa személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a társaság sikeréhez, elismertségéhez.

Célunk, hogy a legjobb minőségű gyógyászati segédeszköz termékeket biztosítsuk a vevőink részére, ezért cégünk hivatalos viszonteladója a holland ROMED, a cseh Vulcan Medical és a szlovák CHIRANA  gyártóknak.

Harangozó Gábor
Ügyvezető igazgató

romedvulcanlogo2

További beszállítóink:

X